Wanneer u voor langere tijd een pinautomaat wilt gebruiken, bent u vaak voordeliger uit om deze te kopen. U bent dan eigenaar van de pinautomaat, maar Pintip neemt alle administratieve zorgen voor u uit handen. Zo regelen wij alles rondom het betalingsverkeer en het gebruiksklaar maken van de automaat. Maar hoe kiest u het juiste pinautomaat om te kopen?

  1. Kies voor een vaste of mobiele pinautomaat
  2. Kies de specifieke pinautomaat
  3. Voltooi de bestelling
  4. Ontvang de automaat binnen 3 uur of binnen een werkdag
  5. Binnen een werkdag staan de betalingen op uw rekening

Kies voor een vaste of mobiele pinautomaat

De keuze voor een vaste pinautomaat of een mobiele hangt af van een simpele vraag: Wilt u dat klanten kunnen pinnen op één locatie of moet het overal mogelijk zijn? Als u een toonbank, counter of vaste kassa heeft in een winkel, is het niet nodig dat klanten elders in de winkel kunnen afrekenen. In dat geval is een vaste pinautomaat aan te raden. Het is echter wel nodig dat de automaat direct op het stroomnet is aangesloten.

Wanneer u geen vaste stroomaansluiting heeft bij de toonbank of juist uw klanten de mogelijkheid wilt bieden om plaatsonafhankelijk te kunnen pinnen, is het kopen van een mobiele pinautomaat de beste keuze. Wanneer u producten of diensten aan huis levert of op veel verschillende locaties werkzaam bent, is het kopen van een mobiele pinautomaat absoluut aan te raden.

Kies de specifieke pinautomaat

Zodra u de keuze heeft gemaakt voor een vaste of mobiele pinautomaat, kunt u nu het model selecteren wat u wilt kopen. Net zoals bij de voorgaande stap, is hier ook het gebruik van de pinautomaat en de voorzieningen op locatie leidend voor het maken van een keuze. Maak vooral gebruik van onze handige keuzehulp om zeker te weten dat uw pinautomaat past bij uw wensen.

Keuzes voor vaste pinautomaten

Afhankelijk van de internetverbinding die u tot uw beschikking heeft, het verwachte aantal betalingen per dag en of u de pinautomaat wilt aansluiten op een kassasysteem, maakt u een keuze voor een vaste pinautomaat. U kunt kiezen uit de Atos Yomani MU, Atos Yomani SDLE, Atos Yomova, Atos Xenta, CCV Smart VX 520/VX 820, CCV Budget VX 520 of de Ingenico Alphyra ePoint 5164.

Keuzes voor mobiele pinautomaten

Voor een mobiel pinautomaat is het erg belangrijk om te weten hoe goed de internetverbinding is op locatie. Als u namelijk gebruik kunt maken van een goed en stabiel wifi-netwerk, zijn de Atos Yoximo Wifi of CCV VX680 Mobile Wifi aan te raden. Anders zijn de Atos Xentissimo, CCV 400M, Ingenico I5100, Verifone SC5000 of de Verifone H5000 perfecte keuzes omdat deze met GPRS werken.

Voltooi de bestelling

U kunt de bestelling online voltooien door het bestelformulier in te vullen. Na afloop krijgt u een orderbevestiging, welke u getekend terugstuurt met een aantal andere documenten. Dit gaat om het uittreksel van de KvK, een kopie van uw identiteitsbewijs en een kopie van de meest recente bankafschrift. Zodra wij deze hebben verwerkt, starten we met het klaarmaken van uw pinautomaten voor verzending en gebruik. Uiteraard kunt u ook telefonisch of via de e-mail de bestelling plaatsen of een offerte aanvragen.

Ontvang de automaat binnen drie uur of binnen een werkdag

Zodra uw bestelling is afgerond, maken wij uw pinautomaten in orde voor verzending. Zo zorgen we ervoor dat de automaten gebruiksklaar zijn en dat alle benodigdheden in uw pakket zijn bijgevoegd. Wanneer u de bestelling voor 14:00 plaatst, heeft u de pinautomaten de volgende werkdag al in huis. Heeft u spoed bij uw pinautomaat? Wij kunnen ervoor zorgen dat uw gewenste pinautomaat binnen drie uur per koerier bij u wordt bezorgd.

Binnen een werkdag staan de betalingen op uw rekening

Alle pintransacties staan binnen een werkdag op uw rekening. Hierbij maakt het geen verschil of u hebt gekozen voor een vaste of mobiele pinautomaat of het merk van de automaat. Verder hoeft u niets te doen om dit te regelen: Pintip neemt u alle administratieve zorgen uit handen. Dit betekent dat u binnen twee dagen na voltooiing van uw bestelling de betalingen van uw klanten op de rekening hebt staan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *