Pintip is in 2007 gestart met de verhuur van pinautomaten. We proberen zo goed mogelijk naar onze klanten te luisteren en op hun wensen in te spelen. In 2012 zijn we gestart met lease pinautomaten, dezelfde vertrouwde pinautomaten die ook verhuurd worden maar dan met een voordelig maandtarief.

In 2015 gaan we onze diensten verder uitbreiden met de verkoop van pinautomaten. We zijn op dit moment druk bezig de nodige bedrijfsprocessen aan te passen.  Wij willen ook voor de verkoop van pinautomaten de service bieden die u van ons gewent bent.

Ons verkoop aanbod

We gaan de YomaniYoximo aanbieden binnen onze verkoop.  Deze pinautomaten zijn voorzien van de nieuwste technologieën waaronder NFC (contactloos betalen) en zijn bewezen betrouwbaar.

De koop pinautomaten

Koop pinautomaat: Yoximo
Yoximo
Koop pinautomaat: Yomani SDLE
Yomani SDLE
Koop pinautomaat: Yomani MU
Yomani MU

Net als bij verhuur en lease worden de pinautomaten bij verkoop kant-en-klaar geleverd en komen ze samen met de door onze klanten omschreven: top service!. Bekijk de ruim 900 klant beoordelingen waarmee we gemiddeld een ruime 8 scoren op Kiyoh.

vinkje Binnen 24 uur een actieve pinautomaat geleverd, spoed binnen 3 uur
vinkje Transacties worden de volgende werkdag uitbetaald
vinkje Persoonlijke support, 7 dagen per week
vinkje Online binnen 5 minuten besteld

Hoe nu verder

Vanaf 1 juni staan onze automaten klaar voor de verkoop. Kunt u niet wachten? Neem contact op met ons support team zij kunnen er voor zorgen dat u nu al binnen 3 uur kunt pinnen en straks de pinautomaat kunt kopen!

Alex Damen

ICT'er bij Pintip: van het onderhouden van pinautomaten tot het beheren van de web based systemen. Gadgetverslaafde en continue bezig met de processen te verbeteren: wat kan er beter, sneller en efficienter?

More Posts - Website

Follow Me:
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *